Verzending en levering

Levering gratis vanaf € 30,- Excl. BTW. Bestelde producten worden zo snel mogelijk geleverd op het ingevoerde afleveradres nadat de bestelling gevalideerd en betaald is. Papersolutions streeft ernaar de bestelling in België te leveren binnen 2 werkdagen, indien het gewenste product voorradig is. Van zodra de bestelling verzonden is, krijgt u via e-mail de nodige informatie om het pakketje te volgen.

De maximale leveringstermijn bedraagt 4 dagen, te rekenen vanaf de dag na uw bestelling. Alle goederen worden geleverd onder voorbehoud van hun beschikbaarheid.

Alle leveringstermijnen zijn indicatief. Indien de verkoper niet in staat is om de goederen binnen de 5 dagen te leveren, brengt de verkoper u hiervan zo snel mogelijk op de hoogte en deelt de verkoper de verwachte leveringsdatum mee. Als Papersolutions niet in staat is om je producten te leveren door een stockagefout, stocktekort of elke andere onvoorziene omstandigheid, zal je bestelling geannuleerd worden en brengt de verkoper de klant hiervan op de hoogte. Vervolgens volgt de terugbetaling van de geannuleerde producten.

Als de verkoper niet in staat is om het product binnen de 5 dagen te leveren, kunt u ook zelf de ongeleverde bestellingen / producten annuleren op eender welk ogenblik nadat u van de laattijdige levering op de hoogte bent gesteld. Indien de betaling al is gebeurd, ontvangt u de volledige terugbetaling van het betreffende artikel of de betreffende artikelen.

Het totale bedrag van de bestelling, inclusief alle belastingen, en de leveringskosten worden vermeld vóór de definitieve validatie van de bestelling.